Google+ Riddick's Realm: Na Zemeguli je to tak

28 januára 2010

Na Zemeguli je to tak

Dnes ráno hovorili v rozhlasových správach, že prezidenti Medveďev a Obama oznámili, že obe krajiny sú bližšie k podpísaniu zmluvy o znížení počtu jadrových zbraní.
Riddick to nedalo a začala frfľať: "Zníženiu počtu jadrových zbraní? Skôr k zníženiu výroby, nie?! A čo chcú s nimi robiť? Rozobrať a nahádzať ich do oceánu? Skvelé riešenie...
Nato Rafko trafil klinec po hlavičke: "Nie. Predajú ich Arabom."

23 komentárov:

  1. Predajú ich Arabom, následne Arabom vyhlásia vojnu za nedovolené zbrojenie a podozrenie z vlastníctva jadrových zbraní :)

    Krása :) skoro ako rozprávka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hehe, anóó! to je presne ono :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D to nasjôr, ale vieš si predstaviť, ako by stúpla hladina svetového oceánu, keby tam všetky tie zbrane nahádzali?? Plus, tie zvery v hlbočinách by mali 30 metrov. Inak toto je super téma na scifíčko.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no veď aj o Verneovi si kedysi mysleli, že je to šibnutý pako a dnes ho považujeme za vizionára.
    možno o pár desiatok rokov nám tu budú pobehovať Godzilly, Gappy aj King Kong...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mozno by to pomohlo proti takym obludnostiam ako megashark, alebo giant octopus.

    snad by to znicilo bermudsky trojuholnik. alebo by to vybuchlo, cim by sa v kombinacii so slnecnym ziareniim vytvorila cervia diera a celu planetu by to poslalo inde do vesmiru. parada

    uz sa neviem dockat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj optimizmus patri k scifi, v reali si ho ani neviem predstavit

    OdpovedaťOdstrániť
  7. už námm tu chýba len Geronimo, aby ťa uzemnil ;-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No tak toto...potom by všetky tie horory o obludách v oceáne (a vôbec, kto vie čo sa tam všetko skrýva???) nabrali reálne rozmery :)

    Videli ste niekto Monštrá verzus Votrelci?? Americký prezident tam vyhlásil niečo ako: Rychlo niečo vymyslite, nechcem sa zapísať do dejín ako americký prezident, za ktorého vlády nastal koniec sveta!"

    lol :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ále prd! taký bol zbabelý? :-D
    veď za vlády amerických filmových prezidentov vždy nastane koniec sveta!
    škoda, že len skoro.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anet ten film si pozri, je geniáálny :) krásna paródia na americkä spoločnosť aj vládu :))) tá paródia síce ide pomimo hlavnej línie, ale krásne film dopĺňa - hlavne keď pristál na zemi nebezpečný obrovský ROBOT mimozemšťan a veľmi dôležití ľudia sa bavili, spolu s prezidentom, čo s ním urobia, keďže sa blížil k mestu a cestou ničil možné aj nemožné - no a padli návrhy ako "dáme mu zelenú kartu a urobíme z neho čestného američana" alebo "čo keby sme presunuli USA na inú planétu?" :)))

    vždy keď sa potrebujem zasmiať, pustím si to, je to strašne milé :)

    A americký prezident je tam úplná BABA :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ale veď už vieme ako to dopadne, máme to zdokumentované Návštevníkmi z budúcnosti :o).
    Kuk sem od 1:00 do cca 2:40 - http://www.youtube.com/watch?v=56t7rmBg3ss&feature=related

    Mischo

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mne sa zasa ohromne pacila nedavna sprava, ze amikovo ponuka miliardy financnej pomoci. ALE nie tym vyhladovanym najchudobnejsim krajinam, lez krajinam, ktore sa zaviazu vysoke percento daneho obnosu pouzit na nakup zbrani amikovskej vyroby.


    k tym scifi - kazdy americky prezident, nech je akakolvek baba, nakoniec v sebe pozbiera zbytky hrdinstva a prispeje k zachrane sveta. pripadne to urobi nejaky iny skrachovany luzer.
    inak, keby toto bolo ako filmove klise v tom davnom hlasovani, co si, anet, svojho casu, dala do pozornosti,nevaham ani sekundu s vyberom.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anorwen, tento "film" skončí tak, že planétu Zem zachráni Suzanne, GIGA ŽENA (obrovská) spolu so svojimi zmutovanými priateľmi :) a samozrejme im pomôže aj generál Mc Bomba :)

    úplne na konci prezident pri objednávaní latté stlačí zlé tlačítko a vypustí jadrové zbrane do sveta...treba vidieť, ťažko sa to vysvetľuje :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Asi by mali predsa len postaviť onen sen každého geeka do vesmírnych projektov 50. rokov : Medziplanetárnu loď Orion, poháňanú výbuchmi atómoviek... :-) http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Orion_(nuclear_propulsion) http://www.alternatehistory.com/gateway/essays/OrionProblems.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. hm, to znie lepsie. ale aj tak je podla mna kamen urazu v tom, ze sa ta zem vobec zachrani. respektive zeme by bola skoda, ale ludstvo si podla mna nezasluzi prezit.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Alebo... Ja viem, ja viem ! Rezervujme to na vyhadzovanie rizikových asteroidov do ľuftu (či do vákua ?). Samozrejme, ich zneškodňovanie bude mať na starosti Brús Výlis a jeho partička ukecaných povaľačov. :-D A ako zálohu budeme mať Chucka Norrisa, ten zlyhať aj tak nemôže. Čo tam po nejakých nukleárnych prdnutiach a vesmírnych skalkách s vysokou velocitou... ;-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Anorwen : Mne je hlavne ľúto všetkého toho uránu, ktorý sa dal využiť aj na mierovejšie účely (v elektrárňach). A celkovo by som bol najradšej, keby sme tých nukleárnych somarín mali do 50 na celej planéte, len tak pre istotu. Čo sa ľudstva týka - ono si aj zaslúži prežiť, otázka je skôr "Aké ľudstvo si zaslúži prežiť ?" Militantné a ješitné určite nie.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. "ludstvo si podla mna nezasluzi prezit" - anorwen, aj ty, brutus??? :-o
    som myslela, že len my ostatní sme tu banda pesimistických cynikov... ty, taká krehká žienka, matka? sa nezdáš ;-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  19. anet, ja som strasny mizantrop. teda co sa tyka ludstva ako zivocisneho druhu. s jednotlivcami udrziavam vcelku priatelske vztahy }:-)

    kriziak, maloco vyslovene ludske si zasluzi prezit. podla mna zem ako taka by na tom bez ludi bola podstatne lepsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ja som v tomto prípade tak trochu rozorvaná názoristka...na jednej strane ľudstvom ako živočíšnym druhom opovrhujem, na druhú stranu vie, že sú aj ľudia, ktorí dokážu žiť v súlade s prírodou a ktorí si ju vážia a neubližujú jej. Čiže v tomto súhlasím aj s potulným križiakom...Akí ľudia si zaslúžia prežiť?

    A nie je to iba nekonečný kruh neustáleho rozmnožovania sa? Príroda sa bráni ako vie...keďže človek ako druh nemá prirodzeného nepriateľa. Záplavy, zemetrasenia, prírodné katastrofy a choroby - dokonca mám podozrenie že aj homosexualita je istým druhom obrany proti už aj tak premnoženým ľuďom.

    A ako to skončí..buhví...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. je tazke rozhodnut, co/kto z ludstva si zasluzit prezit. vzdy ked sa o niecom rozhoduje, nastupuju osobne zaujmy a korupcia. takze je to blbe... ale vo vseobecnosti mi pripada, ze tych, co neziju v sulade s prirodou a zemi skodia, je vyrazna vacsina.

    inak homosexualita nie je specialitou cloveka; vyskytuje sa aj u zvierat.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Myslim ze ak k takemuto rozhodnutiu pride, nebude o tom rozhodovat ziadny clovek ;) a suhlasim, ze skodcov je bohuzial prevazna vacsina.

    Viem ze homosexualita sa vyskytuje aj u zvierat. Clovek je takisto iba druh zvierata - cicavec.

    OdpovedaťOdstrániť

Zanechajte komentár, ak sa vám ráči. Budem rada a takmer určite odpoviem. Ak ste slušní a zvládnete to, podpíšte sa svojim cteným menom či obľúbenou prezývkou ;-)

UPOZORNENIE! Blogger má niekedy s pridávaním komentárov problémy. Ak nepatríte medzi šťastlivcov, prispievajte anonymne a podpíšte sa. Tí, ktorí sa spoliehate na prihlásenie cez Google účet, si pre istotu každý komentár dočasne skopírujte (ako ja;-).